Een tweedehands LudArt gitaar kopen?

Het kan stilaan gebeuren dat er tweedehands instrumenten van mij op de markt komen. Dat is fijn, want dan kunnen meer mensen mijn gitaren leren kennen. Maar ik wil ook dat je weet wat je koopt, en dat de kwaliteit van je instrument okee is.

Daarom een klein overzicht:

Gitaren die ik bouwde voor ik professioneel bouwer werd:

Dit zijn gitaren gebouwd voor 2009. Ze zijn eenvoudig te herkennen aan de rechte cutaway. Vanaf de professionele gitaren ben ik gaan werken met de getorste cutaway (zie shop voor foto's). Dit zijn goede gitaren, die ik in het kader van speciale gelegenheden ooit van de hand heb gedaan.

De professionele gitaren, jaren 2010 - 2014:

Dit is echt het model waar ik content van was, en waardoor ik professioneel bouwer ben geworden. Ze zijn herkenbaar aan de getorste cutaway en het gebruik van Schaller tuners van de eerse soort.

De professionele gitaren, jaren 2014 - ...

Hier ben ik begonnen met het extra gat in de zijkant. Vanaf  2016 ben ik dan ook nieuwe tuners beginnen installeren (Schaller en Schertler), met een 18:1 ratio en een (volgens mij) esthetische vooruitgang.

Heb je vragen bij een aankoop van een tweedehands gitaar die ik maakte, kom er dan gerust eens mee  langs, dan kijk ik ze nog even na.