Praktisch

Zoals gezegd in mijn pagina's, ben ik geen veelbouwer. Mocht je geïnteresseerd zijn om mijn gitaren persoonlijk te leren kennen, aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik heb zeker nog gitaren in huis, omdat ik een aantal zelf wil houden. Als je dan echt geïnteresseerd bent, en eventueel een Geudens wil aanschaffen (wat ik absoluut aanraad), dan kunnen we verder zien hoe dat kan.

Een vaste prijs geven is moeilijk. Op dit ogenblik is de goedkoopste 2300€, de duurste 2600€. Zolang ik geen btw moet rekenen, kan ik de prijzen zeer redelijk houden. Let wel: vanaf de gitaren die ik vanaf 2016 zal bouwen, komt er een prijsaanpassing, gezien de stijgende kosten van hout en stemmechanieken

Wat krijg je hiervoor: een gitaar waar met veel geduld en liefde aan is gewerkt, met de hoogste kwaliteit van de gebruikte houtsoorten, en met een heel eigen karakter. Een gitaar die je gewoonweg niet vindt in de winkel. Voor een gitaar van vergelijkbare kwaliteit betaal je in een winkel 4.000€ en meer. En dan heb je nog geen LudArt!

Kan het ook voor minder? Ja. Ik wil een uniek concept uitproberen: de coöpgitaar. In het dagboekgedeelte vind je hiervan ook voorbeelden. Bij de coöpgitaar bekijken we welke stukken van het werk door jou kunnen gebeuren. Dit kan in mijn atelier op de ogenblikken dat ik zelf aan het werk ben, of als je zelf wat materiaal hebt, kan dat bij jou thuis als je vertrouwen hebt in jezelf. Ik wil hierbij zelfs de nodige uitleg geven voor de stappen waar ik van denk dat je het zal kunnen, maar dat je het zelf nog niet weet.

Mijn ervaringen met dit systeem zijn tot nog toe positief, en mijn indruk is dat ook de co÷pers heel tevreden zijn van hun tijd bij mij en van het instrument dat ze uiteindelijk mee naar huis nemenú. Zowiezo is de bedoeling dat je leuke bouwervaringen op doet en dat je bespaart op de prijs van de gitaar.

Als je geïnteresseerd bent, laat me dit dan weten via mail. Graag had ik wat persoonlijke gegevens, wat achtergrond betreffende de muziek, en eventuele achtergrond betreffende houtbewerking of enig andere handigheid, speciale noden en wensen, .... Na jouw mailtje zal ik je terug contacteren, met eventueel nog wat vragen van mijn kant, en kunnen we eens een afspraak maken om te zien wat en wanneer er als mogelijkheden zijn. Kijk ook even in het dagboek of ik met iemand bezig ben, en in welke etappe we ons bevinden.

Voor alle andere opmerkingen, vragen, ... kan je altijd natuurlijk ook een mailtje sturen naar ludwig@ludart.be. Ik zal je zo spoedig mogelijk terug contacteren